Cum culorile fructelor îți influențează pozitiv dispoziția pe tot parcursul zilei?
Timpul de citire : 5 minPuțini oameni se gândesc la toate caracteristicile și semnificațiile paletei de culori a fructelor pe care le includem în dieta noastră zilnică. Există o știință complexă, numită colorimetria, care încearcă să prezinte cât mai exact posibil semnificațiile nu numai ale unei anumite culori, ci și ale celor mai subtile nuanțe ale acesteia, deoarece o paletă de culori poate fi nu doar frumoasă, ci și utilă.
Care sunt semnificațiile culorilor cu care ne-am obișnuit și cum ne influențează fructele colorate consumate în fiecare zi? În cele ce urmează, vom depăna 5 culori de bază și vei afla care sunt beneficiile paletei de culori pe care o consumi vizual.
Culoarea galbenă a fructelor - creativitate și gândire extraordinare
Una dintre cele mai populare și răspândite nuanțe poate fi numită cu siguranță galbenul, deoarece este culoarea pulpei majorității fructelor - bananele, caisele și piersicile, ananasul și merele. Acestea sunt nu numai dulciuri preferate, ci și produse de neînlocuit pentru a întări sistemul imunitar, ceea ce asigură organismului o cantitate imensă de vitamine.
În învățăturile sale, medicina tradițională chineză se bazează pe afirmațiile că, într-o dispoziție proastă sau într-o formă ușoară de depresie, nu este nimic mai bun decât să mănânci un fruct galben, deoarece acesta reprezintă „pastila bucuriei și bunei dispoziții”.Știai că nuanța galbenă dezvoltă creativitatea unei persoane, naște o abordare și o gândire extraordinare? De asemenea, hrănește talentul și modalitățile de manifestare a acestuia.