CHEESEBURGER AMERICAN
Bucătăria americană a fost considerată, de-a lungul timpului, una ce se încadrează în costuri mici. În prezent, aceasta ne surprinde cu rețete inedite care scot în lumină nouă carnea fragedă și sosurile alese cu mare grijă.
Rețeta de cheeseburger în stil american, cu carne tocată de vită, porc sau pui care-ți va lăsa gura apă. Dăruiește-ți o experiență gastronomică de neuitat.
vei avea nevoie de:
CantitateIngrediente
900g
carne (vită, porc, pui) tocată6chifle mari
pentru burger6felii
cașcaval1,5bucăți
roșii1,5bucăți
ceapă75g
frunze de rocket (tip de varză din regiunea mediteraneană)12felii
castravete danez marinat3linguri
ketchup3linguri
maionezădupă gust
Sare și piperE timpul să gătim
Pregătește ingredientele
Condimentează tocătura cu sare și piper. Frământă bine și formează șase bucăți de dimensiuni egale, de exemplu cu o formă specială pentru burger.
Prăjește carnea
Prăjește bucățile din carne tocată pe grătar.
Pregătește chiflele
Prăjește ușor chiflele și unge-le cu puțină maioneză și ketchup.
Adaugă ingrediente
Apoi pune pe ele frunzele de varză și bucata de carne tocată.
Adaugă ingrediente
Adăugă o felie de cașcaval, feliile de roșii, feliile de castravete marinat și inele de ceapă.
Servește burgerul
Acoperă toate ingredientele cu a doua parte a chiflei pentru burger.