CREVEȚI CU GARNITURĂ DE SPARANGHEL
Vrei să te bucuri de un adevărat festin gastronomic, în stil italian? . Creveții cu garnitură de sparanghel sunt o rețetă ușoară, dar care îți va oferi plăcerea unei experiențe culinare de zile mari.
Adu-ți Italia direct în farfurie cu rețeta delicioasă a creveților cu garnitură de sparanghel, în combinație cu pastele proaspete. Ai posibilitatea de a călători gastronomic fără a-ți face o gaură în buget.
vei avea nevoie de:
CantitateIngrediente
Pentru garnitură
Sparanghel
după gust
Câteva tulpini mici de plante aromaticedupă gust
Sarejumătate de bucată
ardei iuteSuc de la o jumătate
de portocalăUnt
Ulei
Pentru creveți
1kg
CrevețiPiper negru
Ulei
Usturoi
Cimbru
E timpul să gătim
Haide să începem
Taie sparanghelul în bucăți egale și pune-l într-o tigaie cu ulei încins.
Condimentează după gust
Adaugă sarea și câteva tulpini mici de plante aromatice după gust.
Adaugă suc de portocale și ardei
Adaugă sucul de la ½ de portocală și ardeiul iute mărunțit.
Adaugă untul
Adaugă untul și amestecă ca să se topească mai rapid.
Servește cu plăcere
Creveții se gătesc separat în următorul mod: curăță creveții și pune-i într-o tigaie cu ulei încins. Adaugă sare, piper, usturoi și cimbru. Lasă la foc până obțin o culoare aurie, apoi aranjează-i pe o farfurie împreună cu garnitura.