MUȘHI DE VIȚEL ÎN STIL ASIATIC

Înțările asiatice se consideră o demonstrație de bun gust să  le oferi oaspeților un mușchiuleț de vită fragedă, pregătit într-un sos savuros. Dacă apreciezi caracteristicile bucătăriei mondiale și vrei să-ți surprinzi persoanele dragi, atunci poți opta,cu inima împăcată, pentru o astfel de rețetă. Pune suflet alături de ingrediente și fii sigur că le vei oferi oaspeților tăi unveritabil tur prin inima culturii nipone.

Este momentul oportun să îți pui papilele gustative la încercare! Îți propunem să îți transformi viziunea cu privire la carnea de vițel și să împrumuți tradițiile seculare ale bucătăriei asiatice pentru o cină de zile mari

Timp3 ore 30 min
DificultateMedie
Kcal/Porție215

vei avea nevoie de:

CantitateIngrediente
6bucăți
mușchi de vițel
2ml
cepe
4căței
usturoi
2bastoane
țelină
2tbsp
morcovi
1g
praz
1tbsp
ardei de chili
la preferințăfile de plantă
lemongrass
1bețișor
vanilie
1L
bulion de vițel
200ml
sake
100ml
miere
3stele
anason
100ml
sos de soia
150ml
oțet de orez
2betișoare
scorțișoară
1lingură
piper
porumb
2frunze
dafin
sare
ulei de arahide

E timpul să gătim

Pasul 1
Curăță usturoiul, ghimbirul și legumele, apoi taie-le în cuburi sau cerculețe.
Pasul 2
Taie firele plantei de lemongrass în bucăți.
Pasul 3
Taie bețișorul de vanilie pe jumătate în lungime.
Pasul 4
Condimentează carnea și prăjește-o în 2 linguri de ulei de arahide.
Pasul 5
Adaugă legumele, sosul sake, sosul de soia și amestecă-le bine.
Pasul 6
Adaugă restul ingredientelor la carne. Acoperă totul cu un capac și lasă să fiarbă timp de 3 ore. După care taie carnea în bucăți mai mici și servește-le cu sos.

NUTRITIONAL VALUES/SERVING

Proteine: 19 g

Carbohidrați: 0 g

Grăsimi: 15 g

VEZI TOATE REȚETELE NOASTRE
Gătește bucate pe gustul tău.
Află acum
Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne