SUPĂ-CREMĂ DE DOVLEAC

Cremoasă și delicioasă, supa-cremă de dovleac este una din cele mai populare rețete din acest sezon.

supă cremă

O rețetă sățioasă, aromată și foarte gustoasă care se pregătește din doar câteva ingrediente și în doar 30 de minute. Supa cremă de dovleac poate fi consumată la prânz, dar și la cină ca fel principal de mâncare. Alături de crutoane proaspete și de câteva semințe de dovleac presărate deasupra, iată cum faci cea mai bună supă cremă de dovleac!

Timp30 minute
DificultateMedie
Kcal/Porție161

vei avea nevoie de:

CantitateIngrediente
800-900g
dovleac
4
morcovi medii
½
ceapă medie
2căței
de usturoi
1linguriță
de ghimbir (mărunțit)
1
cartof mediu
2-3linguri
ulei de măsline
Piper negru măcinat
Sare

E timpul să gătim

Pasul 1
Curăță și taie legumele. Așterne tava cu hârtie de copt. Aranjează legumele pe tavă, adaugă ulei de măsline și condimentează cu sare și piper negru.
Pasul 2
Amestecă și coace cca 40min la 200°C. Dacă se rumenesc prea tare acoperă legumele cu folie de aluminiu.
Pasul 3
Transferă legumele coapte într-o cratiță. Adaugă 300ml lapte de cocos METRO Chef și 200ml bulion de pui. Fierbe 5-7min la foc mic.
Pasul 4
Toarnă supa într-un blender. Ajustează cu sare și piper negru dacă e nevoie. Mixează până obții consistența dorită. Dacă e necesar, adaugă bulion.
Pasul 5
Ornează cu semințe de susan sau cu verdeață
Your Opportunities
CATALOAGE METRO
NU EȘTI LA CURENT CU OFERTELE NOASTRE?
Descoperă acum  cele mai noi cataloage
Vezi catalogele
cataloage metro
NEWSLETTER
VREI SĂ FII MEREU INFORMAT?
Aici te poți abona  pentru noutăți și oferte
Abonează-te 
newsletter
VEZI TOATE REȚETELE NOASTRE
Gătește bucate pe gustul tău.