SUPĂ-CREMĂ DE TOMATE

Supa cremă de roșii este o mâncare absolut fenomenală dacă știi cum să o pregătești. Urmează pașii de mai jos și obține o supă cremă rapid și gustos.

Supă de roșii

O rețetă sățioasă, aromată și foarte gustoasă care se pregătește din doar câteva ingrediente și în doar 30 de minute. Merită să încerci și tu această rețetă de supă cremă de roșii cu parmezan și crutoane crocante! Este grozavă!

Timp30 minute
DificultateMedie
Kcal/Porție80

vei avea nevoie de:

CantitateIngrediente
400-500g
roșii
400-500g
roșii galbene
400-500g
roșii Kumato
1
morcov mediu
1
cartof mediu
2tulpini
de țelină
1
ceapă medie
4căței
de usturoi
5-6crenguțe
de cimbrișor proaspăt (doar frunzele)
2crenguțe
de busuioc proaspăt (doar frunzele)
2-3linguri
de ulei de măsline
Bulion de pui (100-200ml)
Piper negru măcinat
Sare

E timpul să gătim

Pasul 1
Taie roșiile în patru. Curăță și taie cartoful, morcovul și ceapa. Taie tulpinile de țelină.
Pasul 2
Așterne tava cu hârtie de copt. Arenjează legumele pe tavă, adaugă cu ulei de măsline și condimentează cu sare și piper negru.
Pasul 3
Adaugă frunze de cimbrișor proaspăt și amestecă. Coace cca 40min la 200°C. Dacă se rumenesc prea tare acoperă legumele cu folie de aluminiu.
Pasul 4
Transferă legumele coapte într-un blender cu tot cu zeama pe care au lăsat-o. Adaugă frunzele de busuioc, un cățel de usturoi și bulionul de pui (bulionul adaugă-l treptat in cantități mici)
Pasul 5
Ajustează cu sare și piper dacă e nevoie. Mixează până obții consistența dorită. La servire decorează cu busuioc proaspăt mărunțit.
CATALOAGE METRO
NU EȘTI LA CURENT CU OFERTELE NOASTRE?
Descoperă acum  cele mai noi cataloage
Vezi cataloagele
cataloage metro
NEWSLETTER
VREI SĂ FII MEREU INFORMAT?
Aici te poți abona  pentru noutăți și oferte
Abonează-te
newsletter
VEZI TOATE REȚETELE NOASTRE
Gătește bucate pe gustul tău.
Detalii