Masterclass cu Bucătar-șef Evgeniy Ziper
Masterclass-ul cu Chef Bucătar Evgeniy Ziper a fost o experiență nemaipomenită. Maestrul culinar a captivat atenția profesorilor prezenți, dezvăluind secretele bucătăriei asiatice și aducând în prim-plan noi combinații de arome și tehnici de gătit moderne.
Evenimentul a oferit o oportunitate deosebită pentru 20 de profesori din învățământul tehnic, specializat în pregătirea bucătarilor, de a-și îmbogăți cunoștințele și a descoperi secretele bucatăriei asiatice.
"Este al 9-lea mastrclass care îl facem noi împreună cu profesorii din școlile profesionale din țară. Tema de astăzi este bucătăria asiatică, am invitat un bucătar care este profesionist in ceea ce face. Tema a fost solicitată de către profesori, De fiecare dată, în urma acestor mastreclass-uri noi întrebăm ce și-ar dori să descopere.
Nu ne oprim aici, proiectul va continua și anul următor, continuam să facem lucruri bune, vom reveni și cu alte teme."
Alina Dusciac, Manager Experiență Clienți, METRO Moldova
Galeria evenimentului
Când m-au sunat imediat am spus da
Mai mulți profesori din învățământul tehnic din Moldova care pregătesc bucătari, au învățat noi tehnologii de gătit din bucătaria asiatică în cadrul masterclass-ului culinar, care s-a desfășurat pe data de 27 septembrie, în laboratorul gastronomic al Colegiului de Comerț ASEM. În rol de maestru culinar a fost invitat Evgeniy Ziper, fost bucătar sef la multe restaurante din Ucraina, la moment bucătar sef la restaurantul “Mangal”, ”Blue River” și “Cinar iar secretele chef-ului, profesorii urmează să le împărtășească cu tinerii care se pregătesc să devină bucătari. Atelierul a fost susținut de METRO – un partener de încredere în pregătirea specialiștilor în domeniul HoReCa și promovarea culturii gastronomice.
CE SPUN PARTICIPANȚII LA MASTERCLASS
Profesorii din învățământul tehnic au descoperit noi combinații savuroase, dar și tehnici de lucru moderne în cadrul unui masterclass, susținut de chef-ul Alexandr Remezov. Aceștia vor transmite practicile însușite viitorilor bucătari. Atelierul a fost susținut de METRO – un partener de încredere în pregătirea specialiștilor în domeniul HoReCa și promovarea culturii gastronomice.